HTML

Amerikai Tőzsde

Amerikai tőzsde - a tőzsde, amely mindenki számára elérhető

Friss topikok

  • Tommy FX: Javaslom a finviz.com használatát a részvénykereskedéshez. Én mindig itt szűrtem a részvényeket ha... (2012.05.01. 20:12) Amerikai tőzsde – Forex

Címkék

Amerikai tőzsde

2012.01.25. 14:50 :: karkati

Lehetünk-e sikeres kereskedők az amerikai tőzsdén?

A Tradenet, amely az amerikai tőzsde egyik specialistája most már a hosszú évek tapasztalatából tudja a választ biztosan elárulni nekünk. De nem csupán azt árulja el hogy igen, hanem oktatja is az amerikai tőzsdén való érvényesülésnek a lehetőségeit. Profi szakemberek és sok éves tapasztalattal rendelkező tőzsde oktatók várják azokat a tanulni és pénzt szerezni vágyó amerikai tőzsdén érvényesülni tervező hallgatókat, akik többet szeretnének a gyakran haszontalan elméleti tananyagnál. Ha Ön is azok közé tartozik akik az amerikai tőzsdén való gyakorlati oktatást részesíti előnyben, akkor bátran ajánljuk a Tradenet tanfolyamát, amely mindenki számára megelégedést nyújtó, gyakorlatias és hasznos tananyagot tanít és oktat. A Tradenet által tanított stratégiák találati aránya 60-70%, ami nemzetközi piaci viszonylatban is kimagaslónak számít. Az amerikai tőzsde a közhiedelemmel ellentétben nem egy zárt közösségnek a pénzlelőhelye, hanem egy olyan világméreteket öltő, milliók által használt piac, amelybe bárki a világ bármely részéről könnyen bekapcsolódhat. és most erre nyújt megoldást Önnek az amerikai tőzsde tanfolyamunk, mellyel elsajátíthatja azt a speciális tudást, és meghallgathat olyan gyakorlatias tapasztalatokat, amelyen a sikeres és hasznos kereskedés feltétele. Amerikai tőzsde tanfolyamunk 3 különböző képzési formája közül is választhat így a saját igényeire szabott oktatást választhatja ki. Minden képzési formánk a kereskedés valós idejű gyakorlásán alapszik, melyben igen nagy tapasztalatú elemző és oktató csapatunk segíti Önt.

Szólj hozzá!

Címkék: amerikai tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaitozsde.blog.hu/api/trackback/id/tr103768927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása